Benvingut a la teva comunitat de veïns online

Tiquets suport

El suport i tutela per part de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona s’ordenarà en base a tiquets. És a dir, per a cada consulta s’obrirà un expedient i es deixarà una breu ressenya de la resposta o solució donada.

El sistema de tiquets de suport creat per Propigest, garanteix la satisfacció als nostres clients i el compliment de les seves necessitats davant de consultes d’assessorament sobre la comunitat o consultes de suport tècnic derivades de l’aplicació.

La quota anual de Propigest inclou un paquet gratuït de 20 tiquets suport/any* el primer any i un paquet gratuït de 10 tiquets suport/any* a partir del segon any. Si necessites més tiquets addicionals pots comprar-los en paquets de 10 per 50€, sense caducitat.

Obri el seu tiquet, li garantim en un 100% la satisfacció de les seves necessitats.

* Els tiquets gratuïts caduquen al finalitzar l’any

Consultes jurídiques gratuïtes.

Si ets una comunitat ubicada dintre de les comarques Gironines, l’alta a Propigest implica ser soci* de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona

L’avantatge de ser soci és que la comunitat i tots els seus veïns, podran gaudir d’assessorament jurídic gratuït: consultes verbals sobre problemes amb la comunitat, contractes de lloguer o donacions, herències, reclamacions de deutes…

Truca al 972 200 616 demana cita prèvia i digue’ns a quina comunitat pertanys

Amb la garantia de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona

PROPIGEST C/ Emili Grahit, 37 Tel. 972 417 200 - info@propigest.com