Benvingut a la teva comunitat de veïns online

Som un equip de professionals experts amb més de 20 anys d’experiència amb administració de finques i comunitats

Som la Cambra de la Propietat Urbana de Girona, una entitat associativa sense ànim de lucre formada per més de 6.000 socis de les comarques gironines.

La clara vocació al servei i al client, ha portat a la Cambra a continuar innovant oferint al mercat solucions a tots els temes relacionats amb la propietat urbana. És per això, que adaptant-nos a les noves necessitats tecnològiques del mercat, neix PROPIGEST, l’aplicació online per autogestionar la teva comunitat de veïns de manera autònoma però amb la tranquil·litat de tenir un suport tècnic i l’assessorament de la Cambra.

PROPIGEST té com a objectiu “facilitar la gestió i administració de l’edifici a totes aquelles comunitats de veïns que volen estalviar-se temps i diners amb la seguretat de tenir el suport i assessorament de professionals experts, que l’acompanyaran en el camí”.

El programa que s’ajusta a les necessitats de la comunitat

PROPIGEST té totes les funcions perquè puguis gestionar la teva comunitat de forma senzilla i transparent.

Un programa de gestió per a totes les comunitats

PROPIGEST, t’ofereix un software d’administració complet que et permet estalviar temps. Avantatges: Us portem els comptes, preparem els rebuts, avís de morosos, factures pendents...

Els avantatges d'estar al núvol

PROPIGEST, té totes les funcions dels sistemes d’administració de finques, però amb l’avantatge d’estar basat a internet. Això implica no haver d’instal·lar cap software i que puguis accedir a qualsevol moment i des del lloc que vulguis a l’aplicació. A més, comptaràs amb còpies de seguretat automàtiques que t’asseguren no perdre les dades de la comunitat passi el que passi

Amb el suport de professionals experts

PROPIGEST, disposa d’un equip de professionals amb més de 20 d’anys d’experiència amb administració de finques i comunitats, que et donaran suport i assessorament amb tot el que necessitis.

Amb la garantia de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona

PROPIGEST C/ Emili Grahit, 37 Tel. 972 417 200 - info@propigest.com