Benvingut a la teva comunitat de veïns online
avant-2

Propigest una web perquè els veïns puguin administrar-se la comunitat de propietaris

31/03/2015

Propigest disposa de totes les eines per gestionar-se la comunitat. Inclou la gestió de pressupostos, rebuts, proveïdors, morosos…

Propigest es una web que fa possible que els mateixos propietaris puguin gestionar i administrar la seva comunitat de veïns. La idea del portal és posar a l’abast dels propietaris una eina en línia que estalviï temps i diners a les comunitats de veïns. L’aplicatiu permet gestionar les tasques habituals de manera senzilla, intuïtiva i amb el suport en tot moment d’experts en administració de finques.

Propigest disposa d’un complet gestor de documents (pressupost, avisos, convocatòries d’assemblees i reunions, gestor de morosos, etc.) que fa que la informació de la comunitat pugui compartir-se en tot moment entre els veïns, ja que  queda centralitzada i és accessible. Amb aquesta eina també s’agilitza el traspàs d’informació quan es renova la junta.

Amb Propigest els veïns poden accedir a una visió general de la situació de la comunitat: avisos i missatges de la comunitat, gestió d’incidències, estat dels pressupostos, estat de comptes, calendari, gestor documental, control d’ingressos i despeses, rebuts, factures, pressupostos i moviments bancaris.

Els articles més recents

Més entrades

Fes la teva cerca


Segueix-nos i subscriu-te

Amb la garantia de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona

PROPIGEST C/ Emili Grahit, 37 Tel. 972 417 200 - info@propigest.com