Benvingut a la teva comunitat de veïns online

En la navegació és possible que es recopilin de vostè certes dades de caràcter personal, necessàries per a la presentació dels serveis sol·licitats.

D’acord amb el que s’estableix en la Llei Orgànica 15/99 i Real Decret 94/99 en matèria de protecció de dades de caràcter personal i a la Llei 34/02 en matèria de comerç electrònic, us informem que les dades que figuren en aquest full estaran incloses en un fitxer automatitzat i només es destinaran a oferir-vos informació de les nostres activitats i serveis. Sempre que vulgueu podeu fer us del dret d’accés, rectificació o cancel·lació d’aquestes dades enviant un escrit a aquest correu electrònic.

La informació personal recollida és emmagatzemada en una base de dades propietat de CAMBRA DE LA PROPIETAT URBANA DE GIRONA, qui assumeix les mesures d’àmbit tècnic, organitzatiu i de seguretat que garanteixen la confidencialitat i integritat de la informació de conformitat amb el que disposa la Llei orgànica 15/199 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de legislació aplicable.

L’informem que CAMBRA DE LA PROPIETAT URBANA DE GIRONA pot reproduir la seva imatge a catàlegs, webs, espots publicitaris, tríptics, xarxes socials o qualsevol altre mitjà amb la finalitat de promocionar i donar difusió dels productes i serveis que ofereix a l’entitat i altres organitzacions empresarials, empreses, federacions i associacions i també les Administracions Públiques, sempre en relació amb els objectius de l’entitat. en aquest sentit vostè autoritza la reproducció de la seva imatge en qualsevol dels mitjans anunciats anteriorment.

Preguem ens comuniquin qualsevol modificació de les seves dades de caràcter personal a fi que la informació estigui en tot moment actualitzada i no contingui errors. Així mateix, amb l’acceptació d’aquets avís legal, reconeix que la informació i les dades personals recollides són exactes i verídiques.

Amb la garantia de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona

PROPIGEST C/ Emili Grahit, 37 Tel. 972 417 200 - info@propigest.com