Benvingut a la teva comunitat de veïns online
Guia comunitats propietaris

Guia de les comunitats de Propietaris

12/11/2015

La “GUIA DE LES COMUNITATS DE PROPIETARIS DE CATALUNYA” és fruit de la voluntat de les Cambres de la Propietat Urbana de facilitar a les comunitats una renovada eina que les ajudi a resoldre els problemes que planteja el dia a dia.

La Guia ha estat elaborada, redactada i revisada pels secretaris de les Cambres de Girona, Mataró i Terrassa, els Srs. Miquel Costa Perich, Antoni Martí Fàbregas i Joan Planas Comerma, i editada pel Consell General de Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya, òrgan representatiu i coordinador de les Cambres de la Propietat Urbana, amb l’ànim de fer-la de fàcil i àgil consulta, amb el major rigor tècnic i incorporant-hi alhora diversos formularis per ajudar els presidents i secretaris de les comunitats en la seva tasca diària.

Les Cambres de la Propietat Urbana volem, amb l’edició d’aquesta “GUIA DE LES COMUNITATS DE PROPIETARIS DE CATALUNYA”, reiterar el nostre decidit i continuat esperit de servei i col·laboració per resoldre els problemes que afecten als nostres associats i els propietaris en general.

Ets President d’una comunitat i vols estar al dia de la normativa de les comunitats? Descarrega’t aquí la guia interactiva! la trobareu sempre a la vostra disposició a la web

Els articles més recents

Més entrades

Fes la teva cerca


Segueix-nos i subscriu-te

Amb la garantia de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona

PROPIGEST C/ Emili Grahit, 37 Tel. 972 417 200 - info@propigest.com