Benvingut a la teva comunitat de veïns online
smart city expo

El consell de Cambres de Catalunya a l’Smart City Expo

24/11/2015

La rehabilitació basada amb l’eficiència energètica pot generar un estalvi de fins a 1150 euros l’any, segons un estudi realitzat pel Consell de Cambres de Catalunya presentat a l’Smart City Expo de Barcelona.

Agustí Pujol, president del Consell General de Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya, ha presentat aquest dimarts un estudi sobre la rehabilitació patrimonial basada en l’eficiència energètica. L’estudi s’ha presentat a Barcelona dins la Fira Smart City Expo.

L’estudi remarca la importància de rehabilitació energètica dels edificis com a mesura d’estalvi aplicant diferents mesures passives, actives i consells bàsics com la millora de l’aïllament d’un edifici, la instal·lació d’equips eficients, l’ús d’energies renovables, entre d’altres. L’estudi exposa un cas real de la rehabilitació completa d’un habitatge d’entre 80 i 90 m2 amb el resultat d’un estalvi econòmic anual d’entre 850 i 1150 euros.

La rehabilitació energètica dels edificis beneficia tant als propietaris com als usuaris, ja que s’aconsegueix una disminució de consum i factures energètiques, una revalorització de l’habitatge, millora el confort tèrmic i millora l’accés a subvencions. Des del Consell de Cambra s’aconsella sempre estar assessorat per un professional del sector, tècnics i empreses especialitzades per tal d’obtenir la millor solució.

La rehabilitació de l’edifici passa per aïllaments tèrmics en façanes, en cobertes, en terres; millores en els equips de calefacció i il·luminació; així com millora dels aparells i mecanismes d’ascensors, hàbits rutinaris dels usuaris, …

El procés de rehabilitació ha d’anar acompanyat d’un bon anàlisis, un diagnòstic, un projecte i d’un bon sistema de finançament per a fer front a les obres.

L’organització internacional UIPI – International Union of Property Owners- ha estat també un dels impulsors de l’estudi presentat pel Consell General de Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya.

Vols reformar el teu habitatge i estalviar diners fent-lo més eficient energèticament? Els nostres tècnics et poden ajudar!

Truca al 972 200 616 o contacta’ns a través del formulari web

Els articles més recents

Més entrades

Fes la teva cerca


Segueix-nos i subscriu-te

Amb la garantia de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona

PROPIGEST C/ Emili Grahit, 37 Tel. 972 417 200 - info@propigest.com